Jul 19, 2014, 10:58 AM

Нощ 

  Poetry » Love
594 0 0

Нощта се спуска бавно и полека,

звездите светят в тъмното сега,

луната - ясна, мълчалива,

изгрява на небето пак.

 

Всичко спи, но аз не съм заспала,

мисля си за теб сега,

вкуса на устните ти искам да опитам,

да сгуша се до теб в нощта.

 

Как искам да ме топлиш с твоето тяло,

от страст любовна да горим,

а после сладко да открием Рая,

с целувка нежна да заспим.

 

Пламена Владимирова

© Пламена Владимирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??