19 dic 2015, 20:05

Нощ 

  Poesía » Otra
261 0 0

Преваля нощта!
Бяга ми съня!
Мислите го гонят!
Стигам до брега!

На морето му се спи,
уморено от игра!
Вятърът и аз,
не искаме това.

 

© Пепа Йорданова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??