Dec 19, 2015, 8:05 PM

Нощ 

  Poetry » Other
262 0 0

Преваля нощта!
Бяга ми съня!
Мислите го гонят!
Стигам до брега!

На морето му се спи,
уморено от игра!
Вятърът и аз,
не искаме това.

 

© Пепа Йорданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??