2 jun 2022, 9:54

Нощ 

  Poesía » Del paisaje, Filosófica, Otra
243 0 0

 

На своята тераса пак си застанал, 

никой не вижда сълзите ти в нощта.

Мисли шумни сред небесата отекват,

чувства се сливат със синя тишина.

 

Ей там първата звезда изгряла, 

път надежден във мрака начертава.

Ти с тежест във сърцето поглеждаш

и самота вечерна душата завладява.

© Майчето Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??