Делят ни сто вселени и години.
Под мъртвото пространство от звезди.
Но твоята звездичка блесна жива.
Да тръгна с две единствени следи.
А зная, че си най-далеч и близко.
И днес трептя и мигам от лъчи.
Но тази нощ на сбъдване е чиста.
И пак блестя из твоите очи.
© Небесен Владетел Todos los derechos reservados