6.01.2023 г., 13:34 ч.

Нощ на сбъдване 

  Поезия » Любовна
269 2 3

Делят ни сто вселени и години.

Под мъртвото пространство от звезди.

Но твоята звездичка блесна жива.

Да тръгна с две единствени следи.

 

А зная, че си най-далеч и близко.

И днес трептя и мигам от лъчи.

Но тази нощ на сбъдване е чиста.

И пак блестя из твоите очи.

© Небесен Владетел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??