Когато слънцето заспива,
денят прелива в нощта.
Сякаш черно кадифе постила над града.
Студено, мрачно и изпълнено с тишина...
И само лунната светлина прониква из нощната мъгла.
Глухи тъмни улички...
Малки сгушени къщурки в нощта...
В пустошта по улиците нежно шептят есенните листа,
които щастливо танцуват в ритъма на вятъра.
Всичко спи,
унесено в красивата приказка на нощта!© Даниела Попова Todos los derechos reservados