28.11.2008 г., 22:15 ч.

Нощ над града 

  Поезия » Пейзажна
646 0 0
 

Когато слънцето заспива,

денят прелива в нощта.

Сякаш черно кадифе постила над града.

Студено, мрачно и изпълнено с тишина...

И само лунната светлина прониква из нощната мъгла.

Глухи тъмни улички...                       

Малки сгушени къщурки в нощта...

В пустошта по улиците нежно шептят есенните листа,

които щастливо танцуват в ритъма на вятъра.

Всичко спи,

унесено в красивата приказка на нощта!

© Даниела Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??