29 jun 2007, 10:23

Нощ в Бургас 

  Poesía
624 0 9
И ето, пак вървя през моя град,
окъпан в тъмносиня тишина
 и булевардите, обляни в хлад,
потръпват, обладани от нощта.
И пак брегът самотен не заспива,
очаква той скиталците от път,
сломени от неспирна съпротива,
вълните се отдръпват и мълчат.
И само сенки призрачни, среднощни
блуждаят в този късен час
и спомени нахлуват още -
покой къде да диря аз?

© Таня Панайотова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??