Не мисля, че искам да ставам жена
в свят където жената е тъжно момиче
пропиляло вина, надежди и страх,
само да срещне, когото обича.
Разтанцувай очите ми, нека блестят,
а милувка в косата би значила всичкото,
обрисувай ми слънце, целунало бряг,
с парещ допир раздърпай ми мислите.
Натисни като топла вълна из нощта,
сякаш плисъкът пали звездите ми, всичките,
ще се уча да бъда бряг... за децата,
но ти просто ме дишай - вдишай ме.
© Йоана Todos los derechos reservados