13 sept 2009, 20:00

Нощна птица 

  Poesía
514 0 0

     НОЩНА ПТИЦА


Звездите нощем ти нашепват

това, което денем крия,

във нощите си съм способна

докрай душата да разкрия!

 

Но щом денят ме завладее,

аз ставам пак оная скритата.

Спотайвам чувства и се смея –

така убивам монотонно дните.

© П Антонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??