13.09.2009 г., 20:00 ч.

Нощна птица 

  Поезия
516 0 0

     НОЩНА ПТИЦА


Звездите нощем ти нашепват

това, което денем крия,

във нощите си съм способна

докрай душата да разкрия!

 

Но щом денят ме завладее,

аз ставам пак оная скритата.

Спотайвам чувства и се смея –

така убивам монотонно дните.

© П Антонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??