Sep 13, 2009, 8:00 PM

Нощна птица 

  Poetry
509 0 0

     НОЩНА ПТИЦА


Звездите нощем ти нашепват

това, което денем крия,

във нощите си съм способна

докрай душата да разкрия!

 

Но щом денят ме завладее,

аз ставам пак оная скритата.

Спотайвам чувства и се смея –

така убивам монотонно дните.

© П Антонова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??