5 abr 2018, 23:28

Нощно 

  Poesía » De amor
212 0 0

                       Дай ми сила,

                       дай ми мощ!

 

                       Рай ми дай

                       в тъмна нощ!

 

                       Земен Рай,

                       нощ без край!

 

                      Двама с теб

                      чак докрай!

 

                      Аз без сила

                      и без мощ!

         

                      Ти красива

                      и в разкош!

 

                      Земен Рай!

                      Рай без край!

      

© Хари Спасов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??