Apr 5, 2018, 11:28 PM

Нощно 

  Poetry » Love
213 0 0

                       Дай ми сила,

                       дай ми мощ!

 

                       Рай ми дай

                       в тъмна нощ!

 

                       Земен Рай,

                       нощ без край!

 

                      Двама с теб

                      чак докрай!

 

                      Аз без сила

                      и без мощ!

         

                      Ти красива

                      и в разкош!

 

                      Земен Рай!

                      Рай без край!

      

© Хари Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??