17 ago 2018, 20:14  

Нощно къпане 

  Poesía
529 6 14

 

Събличам всекидневната си рокля

и я захвърлям  върху пясъка на дюните

да се догонва и се бори с вятъра...

Потапям се в морето - дружелюбен космос -

и гушва ме в обятията си...

Опирам се о лунната му ивица

и  вътре в мен звъни...

Зареждам се отново с блага истина,

отпускам се и спирам на брега.

Където чака ме притихнала

опитомената ми рокля сам сама.

© Светличка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??