21 ene 2010, 12:40

Нощта е път... 

  Poesía
715 0 12

                                                                        ... yüzümden düşen bin parça...

 

 

... с открехната врата

 

в която ме очаква досънуване

измислям си дъга

попътен вятър

и тръгвам

все към теб –

жадуване...

 

и трупат се

пълчища закъснели

по ствола на стаено междуредие

а аз покълнала в ръцете ти

творя в очите си

спасение....

 

и празни пейки ме залъгват

в безмълвни светофари

обич вплели

а някъде

танцуват улици

към изгрева

в посоки

онемели...

 

и стичат се в прозорците пътеки...

 

(... в които

ме очаква

досънуване)

 

измислям си дъга

попътен вятър

и тръгвам

все към теб –

 

жадуване...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??