5 may 2008, 17:50

Нощта на жасмина 

  Poesía » De amor
1229 0 13


Лунен лъч разсъни тъмнината
и заедно създадоха венец.
„Обичам те!” - извезаха с цветя
и от светулки златния прашец.

Поставиха го после в коси,
разпилeни в нежна сласт
и сред уханието на жасмин
бях онемял от красотата аз.

© Вили Тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??