5.05.2008 г., 17:50 ч.

Нощта на жасмина 

  Поезия » Любовна
1228 0 13


Лунен лъч разсъни тъмнината
и заедно създадоха венец.
„Обичам те!” - извезаха с цветя
и от светулки златния прашец.

Поставиха го после в коси,
разпилeни в нежна сласт
и сред уханието на жасмин
бях онемял от красотата аз.

© Вили Тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??