29 nov 2020, 3:22  

Носталгия по лятото 

  Poesía
341 0 0

В дъната на празни бутилки,
Търсим истини някакви.
Усмивки през зъби изстискани
И реещи погледи от спомени всякакви.
Вероятно е слънчево някъде в Рая
или може би съм сбъркал планетата.
Ноември е кучка и бих я обичал, 
ако не замръзваше така по паветата...
Не търся любов, не искам съчувствие,
през прозореца гледам абстрактното.
Мирише на студ, и на инвитро мечти.
Не отричам, но човече - липсва ми лятото!

 

Ф.

© Филип Филипов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??