15 oct 2017, 18:44

Нотите на вечността... 

  Poesía » Filosófica, Verso libre
533 1 3

Нотите на вечността...

 

Още откакто свят светува

очите ми наблюдават вечното

пътуване на съществуването.

докато песента му гали ушите ми...

 

И чувствата ми осезават...

цветовете на всеки един миг...,

рисувайки всеки един повей...

докато някой нещо шепти ми...

 

А устните ми изпитват вкуса...

на сладкото и соленото несломими..

Тъй както кожата ми преживява...

промени и кръговрати на времето...

 

И ръцете ми откриват говора...

на мълчаливите докосвания...

Тъй както стъпките ми винаги

продължават да вървят и вървят...

 

Въпреки болките и радостите...

които ще ме прегърнат и целунат...,

защото когато тялото ми се измори....

душата ми ще повярва в светлината...

 

И ще се преродя, отново и отново...

в чувството, с което изгрява слънцето...,

което ме отвежда отвъд нещата...

там, където най - много обичам да пея...

 

Там, където не спирам да обичам...

Там, където не спирам да чувствам...

Там където не спира да бие сърцето ми...

Там, където викам съкровено свободата...

 

в живота на това, което правиш с любов...

© Лили Вълчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??