Още откакто свят светува
очите ми наблюдават вечното
пътуване на съществуването.
докато песента му гали ушите ми...
И чувствата ми осезават...
цветовете на всеки един миг...,
рисувайки всеки един повей...
докато някой нещо шепти ми...
А устните ми изпитват вкуса...
на сладкото и соленото несломими..
Тъй както кожата ми преживява...
промени и кръговрати на времето...
И ръцете ми откриват говора...
на мълчаливите докосвания...
Тъй както стъпките ми винаги
продължават да вървят и вървят...
Въпреки болките и радостите...
които ще ме прегърнат и целунат...,
защото когато тялото ми се измори....
душата ми ще повярва в светлината...
И ще се преродя, отново и отново...
в чувството, с което изгрява слънцето...,
което ме отвежда отвъд нещата...
там, където най - много обичам да пея...
Там, където не спирам да обичам...
Там, където не спирам да чувствам...
Там където не спира да бие сърцето ми...
Там, където викам съкровено свободата...
в живота на това, което правиш с любов...
© Лили Вълчева Всички права запазени