9 abr 2012, 12:32

Нотка за любовта 

  Poesía » Otra
720 0 5

Не мога да почувствам полъха небрежен,

а той, по спомен мой - бе тъй прекрасно нежен!

Рисувайки деня ти сив със пъстри цветове красиви,

любов на този свят мечтае всеки, знай, да види!

 

 

© Васко Филипов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??