Apr 9, 2012, 12:32 PM

Нотка за любовта 

  Poetry » Other
721 0 5

Не мога да почувствам полъха небрежен,

а той, по спомен мой - бе тъй прекрасно нежен!

Рисувайки деня ти сив със пъстри цветове красиви,

любов на този свят мечтае всеки, знай, да види!

 

 

© Васко Филипов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??