20 jun 2024, 22:56

Нов чудесен ден 

  Poesía » Del paisaje
219 0 7

Горещо е кафето ми  - горещо!
Денят пристигна огнен, запъхтян
и носеше за всекиго по нещо.
Цветята ги поля с роса засмян.

На нас донесе повече усмивки,
че лятото разцъфнало блести
ухащо на ароматни билки.
И път за всеки! Дълъг ден бъди!

Кафето, то напомня ми за нещо -
за спомен някакъв изстинал в мен,
а слънчев лъч погали ме горещо
и тръгнах с моя нов чудесен ден.

© Ани Иванова Todos los derechos reservados

  252  10 
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??