5 jun 2012, 22:41

Нов живот 

  Poesía » Versos blancos
748 0 0

Разбули се тъмнината от живота мой,

появи се лъч от силна, ярка светлина.

Дойде и щастието, без да пита кой,

и навлезе бързо в душевна дълбина.

 

И усмивка изгря на тъжното лице,

и сълзата на очите се мигом пресуши.

Игриво пак тупти и моето сърце,

за нов живот се аз изведнъж родих.

 

Настана вечна в душата пролет,

тъй красив е пейзажът на живота.

Тъй прекрасен е звездният, вълнуващ полет,

след като няма ни една тревога.

 

В деня светъл чувствам сила от приятел,

в деня светъл съм отново тъй щастлив.

За добро се чувствам истински деятел,

откъм усмивка не съм никак пестелив.

 

© Никола Йорданов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??