Душата ми безплътна
за твоята плът
бленува с нова жажда.
Желанието смътно
отдавна гъделичка мисълта.
Знаците крайпътни
сочат към греха.
Времето минава
и Животът тяло подарява
на Смъртта.
Мила, подари ми своето тяло,
нека нов живот дадем
на своите грехове.
Разчупù представата за цяло,
както стори с моето сърце...
© Серафим Todos los derechos reservados