17.12.2009 г., 10:15 ч.

Нова жажда 

  Поезия » Еротична
767 0 0

Душата ми безплътна

за твоята плът

бленува с нова жажда.

 

Желанието смътно

отдавна гъделичка мисълта.

 

Знаците крайпътни

сочат към греха.

 

Времето минава

и Животът тяло подарява

на Смъртта.

Мила, подари ми своето тяло,

нека нов живот дадем

на своите грехове.

 

Разчупù представата за цяло,

както стори с моето сърце...


 

 

 

 

 

© Серафим Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??