6 ene 2024, 21:30

Новата година 

  Poesía » Versos blancos
213 0 2

Новата година

 

Какво е Новата година -

раздел на дни и часове.

Но хората в света празнуват,

мир и любов да донесе.

 

Редят се празнични трапези,

пожелания за щастие валят.

Чаши чукат се за здраве,

пиратките навън гърмят...

 

После... всичко е по старо,

Новата година остана в нощта.

Пожелания дали ще сбъдне,

дали ще бъде по добра...

© Лилия Нейкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Страхотно, имам чувството, че е била отдавна, а не преди 7 дни
  • Хубаво е! Всички сме с очаквания за по- хубаво и по- добро! Надеждата! Надеждата винаги я има!
    Поздравявам те и ЧНГ!
Propuestas
: ??:??