6 jun 2018, 1:56

Новата любов 

  Poesía » De amor, Otra
310 1 7

Новата любов – проблясващ лъч,

промушил се през облачни прегради.

Новата любов – игрива глъч

на птици насред горските дъбрави.

 

Новата любов – напъпил цвят,

оставен на природните закони.

Новата любов – мек аромат

на люляци и медени бонбони.

 

Новата любов – прекрасен сън,

пренесъл ни до райските наслади.

Новата любов – въздухът вън,

пречистен от планински водопади.

© Данаил Таков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??