Jun 6, 2018, 1:56 AM

Новата любов 

  Poetry » Love, Other
305 1 7

Новата любов – проблясващ лъч,

промушил се през облачни прегради.

Новата любов – игрива глъч

на птици насред горските дъбрави.

 

Новата любов – напъпил цвят,

оставен на природните закони.

Новата любов – мек аромат

на люляци и медени бонбони.

 

Новата любов – прекрасен сън,

пренесъл ни до райските наслади.

Новата любов – въздухът вън,

пречистен от планински водопади.

© Данаил Таков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??