13 oct 2017, 17:06

Новини 

  Poesía
307 2 2

Страхувам се от всичко ново,
затова ръцете ми стоят,
протегнати към твоите,
без да ги докосват.

© Ивона Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??