Oct 13, 2017, 5:06 PM

Новини 

  Poetry
306 2 2

Страхувам се от всичко ново,
затова ръцете ми стоят,
протегнати към твоите,
без да ги докосват.

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??