10 nov 2008, 9:58

Новите условия 

  Poesía » De amor
520 0 1

Стъпалата на живота,
качвам ги и слизам.
Красива е онази строфа,
с която те приспивам.
Посипвам сняг в косите ти
копринени, безсмислено
прегръщам мечтите си пресилени...
В очите ти понякога се давя, правя
невъзможното, дълбоко в тях

да се забравя и пребродя сложното...
Откривам в теб човека, новия, 
с усмивка ще приема новите условия...

© Георги Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • харесва ми как пишеш! странно, че за момента толкова малко хора са те "открили" с обич
Propuestas
: ??:??