27 jun 2009, 16:06

Ново начало 

  Poesía » Filosófica
591 0 5

Ще приспя мисълта си.

Ще завържа гнева си.

Ще изтрия лошото.

Ще скъсам миналото.

Ще сложа катанец.

Ще запаля живец.

Ще запомня урока.

Ще намеря опора.

Ще си вярвам, ЧЕ МОГА!

© Нели Бъзева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??