27.06.2009 г., 16:06 ч.

Ново начало 

  Поезия » Философска
589 0 5

Ще приспя мисълта си.

Ще завържа гнева си.

Ще изтрия лошото.

Ще скъсам миналото.

Ще сложа катанец.

Ще запаля живец.

Ще запомня урока.

Ще намеря опора.

Ще си вярвам, ЧЕ МОГА!

© Нели Бъзева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??