27 июн. 2009 г., 16:06

Ново начало 

  Поэзия » Философская
584 0 5

Ще приспя мисълта си.

Ще завържа гнева си.

Ще изтрия лошото.

Ще скъсам миналото.

Ще сложа катанец.

Ще запаля живец.

Ще запомня урока.

Ще намеря опора.

Ще си вярвам, ЧЕ МОГА!

© Нели Бъзева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??