Отронва се пореден лист от календара
а вятъра свести не спира и някак
тъжно е в душата - светът заспал е
и не се събужда...А вън времето не чака
трепти и бърза, отронва истини
и ги заскрежава за онзи миг - когато...
Вселенската врата ще се отвори
за да припламнат в душите -
вечен огън...да се отърсим
от старите химери, да бъдем истински
и пак задружни, да разберем истината
за света, където рухват старите химери...
И толкова видимо - нахлува светлината
залива с любов и доброта - Земята...!
Вълшебните ни измерения проблясват,
магически ни мамят - до тях да се докоснем
до извора на знания - за по- добър живот
и планетата да пазим от нас самите...
Защото...всичко е любов и тази наша обич
в сърцата на Вселените пулсира и носи
новия заряд на новото ни време...
Златно с благи вести и благослов
в бокала звезден за да запишем
в летописа промените в новото ни време!
06.01.2023г
Катя Джамова
© Катя Todos los derechos reservados