НОВОГОДИШЕН ПОЗДРАВ
Весела, здрава и честита
Нова година, ОТКРОВЕНЦИ !
В бяла снежна пелерина, в полунощен звезден час,
идва Тя като Богиня с грейнали очи при нас.
Идва с вяра и надежда, идва с хиляди мечти,
към доброто ни повежда, дето любовта цъфти.
Хайде всички да запеем песента на радостта
и сърцата си да слеем за доброто на света!
© Радко Стоянов Todos los derechos reservados