1 янв. 2012 г., 14:12

Новогодишен поздрав 

  Поэзия » Другая
1695 0 10

НОВОГОДИШЕН ПОЗДРАВ

 

Весела, здрава и честита

Нова година, ОТКРОВЕНЦИ !

В бяла снежна пелерина, в полунощен звезден час,

идва Тя като Богиня с грейнали очи при нас.

Идва с вяра и надежда, идва с хиляди мечти,

към доброто ни повежда, дето любовта цъфти.

Хайде всички да запеем песента на радостта

и сърцата си да слеем за доброто на света!

© Радко Стоянов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??