1.01.2012 г., 14:12 ч.

Новогодишен поздрав 

  Поезия » Друга
1668 0 10

НОВОГОДИШЕН ПОЗДРАВ

 

Весела, здрава и честита

Нова година, ОТКРОВЕНЦИ !

В бяла снежна пелерина, в полунощен звезден час,

идва Тя като Богиня с грейнали очи при нас.

Идва с вяра и надежда, идва с хиляди мечти,

към доброто ни повежда, дето любовта цъфти.

Хайде всички да запеем песента на радостта

и сърцата си да слеем за доброто на света!

© Радко Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??