27 dic 2015, 12:22

Новоизмислена мъдрост 

  Poesía » Otra
267 0 2

Новоизмислена мъдрост

И той разбра,
че с честен труд
живота си
не ще оправи,
стана един
бандит прочут 
и лошите си дни забрави!

 

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??