Dec 27, 2015, 12:22 PM

Новоизмислена мъдрост 

  Poetry » Other
265 0 2

Новоизмислена мъдрост

И той разбра,
че с честен труд
живота си
не ще оправи,
стана един
бандит прочут 
и лошите си дни забрави!

 

© Христо Славов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??