Някога дните ни безкрайни бяха,
същите тези, които са днес,
но някога бяхме наивни и млади
и да се обичаме само можахме.
Някога обещавахме си и много, и малко,
всичко в живота ни истинско бе.
Някога любовта ни бе чиста и свята,
някога преди не толкова време.
Някога ти за мен бе вдъхновение,
което докосвах плахо с ръце.
Някога ти за мене бе скъпа
толкова, колкото си и днес.
Калин Вълов
www.kalin-valov.hit.bg
© kalinvalov Todos los derechos reservados