21 мар. 2013 г., 22:38

Някога дните ни безкрайни бяха... 

  Поэзия » Любовная
540 0 0

Някога дните ни безкрайни бяха,

същите тези, които са днес,

но някога бяхме наивни и млади

и да се обичаме само можахме.

 

Някога обещавахме си и много, и малко,

всичко в живота ни истинско бе.

Някога любовта ни бе чиста и свята,

някога преди не толкова време.

 

Някога ти за мен бе вдъхновение,

което докосвах плахо с ръце.

Някога ти за мене бе скъпа

толкова, колкото си и днес.

 

 

Калин Вълов

www.kalin-valov.hit.bg

 

 

 

© kalinvalov Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??