Някой те обича. Винаги ще те...
винаги те е обичал,
без значение какво става,
къде си, дори и какво правиш...
И този някой, който те обича
никога не ще спре да те обича...
след вече веднъж си му влязъл
в сърцето, и щом той също в твоето.
Любовта се променя да, така е
но факта, че се обича - не.
:)
© Антонио Todos los derechos reservados