Nov 25, 2016, 7:51 AM

Някой 

  Poetry » Phylosophy
1049 0 3

 

 

Някой те обича. Винаги ще те...

винаги те е обичал,

без значение какво става,

къде си, дори и какво правиш...

 

И този някой, който те обича

никога не ще спре да те обича...

след вече веднъж си му влязъл

в сърцето, и щом той също в твоето.

 

Любовта се променя да, така е

но факта, че се обича - не.

 

:)

© Антонио All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??