25.11.2016 г., 7:51 ч.

Някой 

  Поезия » Философска
1048 0 3

 

 

Някой те обича. Винаги ще те...

винаги те е обичал,

без значение какво става,

къде си, дори и какво правиш...

 

И този някой, който те обича

никога не ще спре да те обича...

след вече веднъж си му влязъл

в сърцето, и щом той също в твоето.

 

Любовта се променя да, така е

но факта, че се обича - не.

 

:)

© Антонио Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??