28 ene 2024, 20:58

Някой 

  Poesía » De amor
75 0 0

Някой почука сърцето.
То отвори "врата" за да влезе.
Пусна го там където 
най-съкровеното беше!

 

Вече няма и помен от любов,
няма помен и от щастие!
Някой бе доста суров!
Постара се всичко да разбие!

 

Някой почука душата.

Тя отвори "врата" за да влезе.
Видя, че и там ги няма чувствата.
Няма ги вече!

 

Пусто е, пусто беше!
и в сърцето...и в душата!
Няма ги, няма ги вече
няма ги чувствата!

© Диана Дамянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??