11 may 2004, 23:26

някой ден ще си призная че те обичам 

  Poesía
1324 0 0
гласът ти - на мокро животно...
тялото ти - небрежно разпиляващо желания...
косите ти - където смъртта си почива...

© Тиър Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??